Modelleringschoklad, eller bara chokladsugarpaste..
I förrgår fick jag ett sånt där ryck att jag bara var tvungen att testa den där modelleringschokladen jag har uppskriven. Eller modelleringschoklad och modelleringschoklad, man knådar in smält choklad i sp.n. Jag trodde seriöst aldrig att jag skulle få in chokladen, men det var väldigt simpelt (och kladdigt!).
Jag gjorde några blommor, och den var faktiskt väldigt härligt att arbeta med! Och eftersom jag inte hann mer än blommorna så tog jag tag i baket idag. Min tanke var att använda chokladpastan att täcka med så jag slängde ihop en god rulltårta så att det kunde bli lite bakelser. Tyvärr gick det åt skogen, jag hade inte alls flyt med det där just idag, så jag slängde skiten (ursäkta mitt ordval).
Bakelserna fick vila tills efter middagen då jag gjorde dem lila i stället, med marsipan och glasyr. Blev förstås inte helt nöjd, men de var ganska söta ändå trots sprickor och annat :)
Jag gjorde några blommor, och den var faktiskt väldigt härligt att arbeta med! Och eftersom jag inte hann mer än blommorna så tog jag tag i baket idag. Min tanke var att använda chokladpastan att täcka med så jag slängde ihop en god rulltårta så att det kunde bli lite bakelser. Tyvärr gick det åt skogen, jag hade inte alls flyt med det där just idag, så jag slängde skiten (ursäkta mitt ordval).
Bakelserna fick vila tills efter middagen då jag gjorde dem lila i stället, med marsipan och glasyr. Blev förstås inte helt nöjd, men de var ganska söta ändå trots sprickor och annat :)
Kommentarer
Trackback