Godsaker i all enkelhet.
Idag var de ju bara torra förstås och efter att ha en funderat en stund så gick jag ut och plockade några äpplen, gick in och skivade dem och bullen, stekte äpplena i smör, socker och kanel på låg värme och bullen i bara smör på högre värme.
Och nog vet jag mycket väl att jag har en del lustiga idéer kring min mat och det jag äter, men det här gillade jag skarpt! Kan Leila Lindholm slänga kanelbullar på grillen så kan jag minsann lägga dem i stekpannan. Grillning är ju inte min grej precis.
Hur enkelt och snabbt som helst! Om man har kanelbullar hemma förstås... ;)

Stekt kanelbulle med varma äpplen och karamell.
Det enda som saknas är en klick färg.
Det här blir mitt bidrag till Månadens sötsak hos Söta Saker som i oktober har temat höst.
åh, va smarrigt!!!
Men du, vilken smarrig idé! Perfekt att hålla liv i gamla bullar och inte bara kasta iväg dem!!
Marie: Tack, eller hur? :)
Therese: Ja, verkligen :) Det är otaliga bullar som bara blivit kastade i soporna här kan jag säga!
det som gäller är att vara påhittig! Gillar att experimentera! det är säkert många underbara delikateser som skapades av misstag.
det som gäller är att vara påhittig! Gillar att experimentera! det är säkert många underbara delikateser som skapades av misstag.
Marina: Ja visst, det tror jag absolut, de bakverken jag har gått in närmare på har faktiskt skapats av misstag :)