Fantastiska cupcakes!

Inte för att detta har så värst mycket med mitt pysslande att göra men titta vilka söta skålar/burkar/prydnader jag hittade på Iems idag! Jag kunde bara inte låta dem stå kvar! De är ju verkligen jag :)


Att jag får såna här ryck och bara måste ha något händer tack och lov väldigt sällan. Sist var förra sommaren när vi var i Bulgarien då jag såg ett rosa rivjärn (?!) som jag bara inte kunde släppa och även om jag blev bortdragen därifrån så sprang jag tillbaka och köpte det :) Dock var det inget vidare bra, och ligger just nu ovanför kylen..

Till en flicka.

En viss liten 8-årig flicka var här och firade midsommar i fredags och upptäckte en av mina fjärilar i blomman. Hon frågade då om jag hade gjort den själv, varpå jag svarade ja. Hon fortsatte med att hon skulle vilja ha en sådan, och jag var självklart inte sen med att säga att jag kan göra en åt henne!
Men då jag inte hade just den färgen hemma så slängde jag iväg ett sms till hennes extramamma och frågade om hon hade någon favoritfärg. Jag fick svaret; Röd eller lila, tror vi. Typiskt nog hade jag ingen lila heller, men röd hade jag minsann så det fick det bli!
Förhoppningsvis blir hon nöjd ändå ;)




Hon skulle vilja ha en ko sa hon också, för de tycker hon är söta, men om jag nu (mot förmodan) inte skulle lyckas med det så får hon i alla fall en fjäril.
Nu hoppas jag ju att hon inte snokar i min blogg, men det är väl föga troligt :)



En regnfri midsommar.

Uppehåll hela midsommar, det var längesen jag upplevde. Det brukar ju, typiskt nog, alltid regna av någon anledning.
Vi hade i alla fall trevligt besök här hemma med god mat och en gräddig jordgubbstårta till midsommarkvällen, bakad av mig naturligtvis ;)
Fyllningen bestod av jordgubbar och vaniljkräm.




Grymt god sommartårta minsann!



Doptårta

Nu är dopet för minstingen också avklarat och det gick galant! En doptårta som heter duga blev det till och med. Min första våningstårta. Dock blev den lite fjuttig tycker jag och fick inte riktigt höjden jag ville ha och det skulle vara lite mer skillnad i storlekarna på tårtorna. Och så blev den inte så jämn, men vad tusan. Jag lyckades göra en i alla fall ;)




De två översta tårtorna är en ljus botten med mangomousse och hallonmousse.
Bottentårtan är chokladbotten med blåbärsmousse och vaniljkräm.
Lite makroner också till synes. Chokad och hasselnöt, hallon och päron/vit choklad.

RSS 2.0