Godsaker i all enkelhet.

I måndags, på självaste kanelbullens dag, så lyckades jag minsann bränna två plåtar med bullar! Lyckligtvis var mittendelen fin och god ändå.
Idag var de ju bara torra förstås och efter att ha en funderat en stund så gick jag ut och plockade några äpplen, gick in och skivade dem och bullen, stekte äpplena i smör, socker och kanel på låg värme och bullen i bara smör på högre värme.
Och nog vet jag mycket väl att jag har en del lustiga idéer kring min mat och det jag äter, men det här gillade jag skarpt! Kan Leila Lindholm slänga kanelbullar på grillen så kan jag minsann lägga dem i stekpannan. Grillning är ju inte min grej precis.

Hur enkelt och snabbt som helst! Om man har kanelbullar hemma förstås... ;)


Stekt kanelbulle med varma äpplen och karamell.
Det enda som saknas är en klick färg.


Det här blir mitt bidrag till Månadens sötsak hos Söta Saker som i oktober har temat höst.

 


Kommentarer
Postat av: Marie L

åh, va smarrigt!!!

2010-10-07 @ 00:04:26
URL: http://marielejon.blogg.se/
Postat av: Therese

Men du, vilken smarrig idé! Perfekt att hålla liv i gamla bullar och inte bara kasta iväg dem!!

2010-10-07 @ 07:56:03
URL: http://teatravel-glutenresan.blogspot.com/
Postat av: Cecilia

Marie: Tack, eller hur? :)



Therese: Ja, verkligen :) Det är otaliga bullar som bara blivit kastade i soporna här kan jag säga!

2010-10-07 @ 10:00:22
URL: http://pastimecorner.blogg.se/
Postat av: Marina

det som gäller är att vara påhittig! Gillar att experimentera! det är säkert många underbara delikateser som skapades av misstag.

2010-10-08 @ 07:59:56
URL: http://marimilocakedesign.se/
Postat av: Marina

det som gäller är att vara påhittig! Gillar att experimentera! det är säkert många underbara delikateser som skapades av misstag.

2010-10-08 @ 08:00:36
URL: http://marimilocakedesign.se/
Postat av: Cecilia

Marina: Ja visst, det tror jag absolut, de bakverken jag har gått in närmare på har faktiskt skapats av misstag :)

2010-10-08 @ 11:13:29
URL: http://pastimecorner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0